MENU

Angelica Blick

10:39 | September 30, 2010

with my poncho, I can fly away to neverland.

LOOK OF THE DAY


Dagens i all ära.
ponch/hoodie h&m // jeans gamla // kängor wedins // väska vila // linne carlings // bh bikbok // jacka young //vantar mammas // sjal gammal //
Gårdagen spenderades med mammsi och some IDOL. fett sköj. inte.

skulle käkat sushi med Mr P , men han är så jävla lat så de blev inget. Nu ska jag jobba och fick hoppa in lite tidigare idag :) sweet! vad ska ni göra idag?

35 Responses to “with my poncho, I can fly away to neverland.”

 1. lilian on

  hej tjejen! älskar din blogg och såklart dig. tycker du har råskön stil och är vacker som en dag! nu till min fråga angående fuskpäls. Hur skulle du matcha den i höst/vinter? Jag har kollat in en svart fin mjuk sak och undrar om du tycker att det funkar, med en svart alltså? kram

  Reply
 2. Anonymous on

  du är så jävla snygg!! älskar din blogg och din stil!
  Hur kommer ditt hår se ut i höst? jag personligen tycker du passar bättre i mörkt :D Ska du gå tillbaka till blondt?

  Reply
 3. Amanda on

  var på H&M i stan idag och såg att hon i kassan hade skitsnygga kläder! sen när jag kollade lite närmare så såg jag att det var du, för det var det väl? :)

  Reply
 4. Emma on

  du är den bästa modeinspirationen i hela Sverige! och du är så snygg så jag skulle ranka dig som top 10 i världen! ville bara säga det :)

  Reply
 5. diet pills on

  I can see you’re an expert at your field! I am launching a internet site soon, and your facts will be quite interesting for me.. Thanks for all your help and wishing you all of the success.

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)