MENU

Angelica Blick

12:29 | October 31, 2010

Gubbigt/Leo

Q/A,TIPS & ADVICES


Gubbigt + trä + leo = sant

Jag hakar på ‘visa strumpan och vik upp gubbralle’ trenden.
Yessir!Jag tycker det är sjukt snyggt!
Vad tycker ni? är det snyggt , eller inte?

27 Responses to “Gubbigt/Leo”

 1. Fannysen on

  Din blogg är så otroligt inspirerande. Jag läser mycket bloggar men mest som lite tidsfördriv…utom din! Då gör jag alltid varm choklad eller tar kanske ett glas vin och myser i soffan och bara njuter av bloggen din. Kram!

  Reply
 2. Rebeccas corner on

  Haha vad frågar du ens för? Du kan sätta på dig vad f*an som helst och är skitsnygg i det och alla apar efter :) Spanade själv in sammetsbyxorna och tänkte nästan köpa dom bara för att du var så snygg i dom. fast dom satt riktigt illa på mig.

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)