MENU

Angelica Blick

15:23 | December 31, 2011

Happy New Year!!

LOOK OF THE DAY,SELF-PHOTO

I want to wish you all a HAPPY NEW YEAR!!!

61 Responses to “Happy New Year!!”

 1. Suvi on

  Hei Angelica! This is my first comment ever to you. Anyway you’re amazing and your blog too! Happy new year to you! Greetings from Finland, actually from Lapland =)

  Loove u!

  Reply
 2. Nora on

  Happy new year ! Where is your dess from ? it was really beautiful, and just what I’m looking for. Would you please answer me ?
  You are extremely pretty, btw <3

  Reply
 3. tacksam för svar! on

  Gott nytt, o det var en galet snygg klänning du hade!! Iallafall så tänkte jag fråga en rätt konstig fråga, men jag har jätte problem med detta det är att min mage som svulnar upp som.en liten bebis mage så fort jag äter elle speciellt när jag är på fest o ha druckit en del, o de är så jobbigt för jag har en rättså platt o väl tränad mage annars, så jag tänkte fråga om du hade ungifär samma problem eller om du vet nått knep?:D för tror du att de kan va att jag inte ha så mycket mag muskler? Hehe:Dtacksam för svar!! Puss o kram på dig o din fina blogg! /nelly!

  Reply
 4. alice on

  Jäääklar va snygg!!
  Vilken kamra är det du har fotat med där?!
  Alla bilder är så sjukt fina!
  Jätte tacksam för svar! ;))

  Reply
 5. Johanne on

  you look beautiful as always, angelica!

  this is a random question, but i were wondering which size your ray ban wayfarer is? :-)

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)