MENU

Angelica Blick

20:04 | June 30, 2012

red as his heart

LOOK OF THE DAY

/Jacket from Kling for H&M/Shoes from Jimmy Choo/Tshirt from JC/Pants from Bikbok/

19 Responses to “red as his heart”

 1. Adalmina on

  Hej härlig blogg :) du är attans snygg och ger mig inspiration till tusen!!! Jag har en fråga: hur har du plötsligt införskaffat dig så många jimmy choo skor?:D dom är skitsnygga alla mn väldigt dyra…. Kramar från finland

  Reply
 2. lisa on

  undrar bara lite … förut så skrev du att du varken hade twitter eller instagram … nu så ser jag att det finns en användare som heter angelicablick och det är foton på dig … undrar bara om det verkligen är du eller om det är fake? du och din stil äger!! keep it up girl!

  ______________________________________svar: Jag har varken instagram eller Twitter, så ALLA som har mitt namn eller utger sig för att vara jag är FAKE. Jag ska skaffa instagram och då kommer jag låta er veta :) Tack, KRAM

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)