MENU

Angelica Blick

18:19 | October 30, 2012

Railroads and Snap Back’s

LOOK OF THE DAY

Sneak Peek on today’s

Här är en liten kik på hur jag sett ut idag – hela outfitbilder kommer sen ikväll! Jag vill passa på att tacka alla er som skrivit “Krya på dig” till min mamma – det värmer massor! Nu har hon fått komma hem och mår mycket bättre vilket är mycket skönt :)

Here is a sneak peek on how I looked like today – I will give you the whole outfit later tonight! I just want to say a big thank you to all you you who has sent my Mom a “Get better” comment – It’s so nice of you! She left the hospital today and feels better wixh is wonderful :)

12 Responses to “Railroads and Snap Back’s”

  1. Sofia on

    Med risk för att låta mammig men måste bara fråga, har du på riktigt bara ben den här tiden på året? Det är ju svinkallt!! Kan ju i och för sig bero på att jag befinner mig i norrland men ändå, det är snart november! Kram

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)