MENU

Angelica Blick

15:40 | April 29, 2013

Mockingbird

LOOK OF THE DAY

Sneak peek

En liten tjuvkik på hur jag sett ut idag. Köpte både byxan och väskan tidigare idag, men måste nog tyvärr lämna tillbaka väskan efter att den helt färgat ner mina vita byxor på mindre än en timma.. riktigt surt. Jag hoppas på att kunna tvätta byxorna och att det förvinner eftersom dom var perfekta.
Jag ska snart ta min väska och rulla ner mot centralen för att ta tåget till Göteborg! Ni ska få eventbilder samt hel outfit senare :)

A Little Sneak on how I looked today. Bought both the pants and the bag earlier today, but unfortunately I must return the bag after it has fully colored down my white pants in less than an hour .. really bad. I hope to be able to wash the pants and that it eventually goes away because they are perfect.
I am about to take my bag and roll down towards the centralstation to catch the train to Gothenburg! You will get the event pictures and the whole outfit later :)

19 Responses to “Mockingbird”

Leave a Reply

  • (will not be published)