MENU

Angelica Blick

22:59 | January 29, 2014

Last day at fashion week

UNCATEGORIZED 2

mode1mode2mode3
Last day at MBFW

NUUUU är sista dagen av modeveckan avklarade och NUUUUU är jag tillbaka på bloggen som vanligt igen! JISSES vad mycket roligt jag gjort den senaste tiden, men fy vad bloggen har fått lida för det. Först Norge i två dagar med jobb och gala, sen barcelona för långa dagar med plåtning och direkt när jag kom hem så kickade modeveckan igång.. PUST!
Nu kommer jag iallafall vara tillbaka med vanlig uppdatering och med lite längre och roligare inlägg :) Jag har ju saknat att prata med er!

NOOOOW this was the last day at fashion week and NOOOOOW im back to normal blogging again! DAMN it’s been soo much to do lately, and my blog has been punished for it.
I was first in Norway for two days with work and gala, then in Barceolona for photoshoot all days and now it’s been fashion week. But now Im back with normal update and more writing aswell :) I have missed writing and talking to you!

12 Responses to “Last day at fashion week”

Leave a Reply

  • (will not be published)