MENU

Angelica Blick

13:16 | April 30, 2014

Blue lights

LOOK OF THE DAY

blue12blue7blue44blue5blue2blue3
Photos by Julian Hernandez
/Jacket from Baum & pferdgarten/ bag from & other stories/Shades from Ray Ban/Pants from Zara/Top from H&M/Bra from & other stories/ Shoes from Zara/

VALBORG! Okej, sådär pepp är jag inte efter att ha spenderat hela förrgår på sjukhuset, men det ska bli kul att få umgås med mina vänner. För oss blir det Uppsala :) var där för några år sedan och det var askul! Dock mycket kallare i år än då.. Men det ska inte få förstöra! Ska några av er fira i Uppsala?

VALBORG! Okay, Im not that excited, I am not after having spent the entire day before yesterday at the hospital, but it’ll be fun to hang out with my friends. For us, it’s time for Uppsala :) I was there a few years ago and it was so much fun! However, much colder this year than then .. But it will not get ruin by that! Should any of you celebrate in Uppsala?

40 Responses to “Blue lights”

 1. Nora on

  Utrolig vakker som alltid! <3
  Jeg er usikker på om jeg skal på Bråvalla eller WOW dette året… Bråvalla er det bedre artister, men på WOW er jeg bedre kjent og da har jeg større mulighet for å møte deg, hehe
  Klem

  Reply
 2. Erica M on

  I’m absolutely in love with that jacket and those shoes! With your hair pulled back and the simple design, this is such an elegant and sophisticated look. You should definitely wear your hair back more often, you look gorgeous!

  ERICA’S EDITION

  Reply
 3. Camilla on

  Du har möjligtvis inte lust att sälja din SUPERSNYGGT And Other Stories-väska till mig? ;)
  Nej, men jag hoppas att du hade en grymt härlig dag igår i vackra Uppsala!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)