MENU

Angelica Blick

21:55 | June 10, 2014

L I F E

LOOK OF THE DAY,TRAVEL

l4l2l3l1
Photos by Linus Eliasson

Hej fina ni!
Idag har jag haft en jättejobbig dag. Den började med en kämpig morgon som bara hållt i sig hela dagen. Därför har jag varken velat eller känt för att blogga idag. Jag ber om ursäkt för de, men ibland kommer livet emellan och jag hoppas att ni har förståelse för de.
Som tur är så åker jag till Ibiza imorgon tillsammans med Victoria och River Island för att kunna koppla bort allt här hemma. Är väldigt taggad och tacksam för det.
Så jag har tidsinställt inlägg för 2 dagar framåt nu med outfits , nya köp osv :)  Kul va?
Ska dessutom fota sönder i Ibiza så ni kommer få massvis av bilder därifrån också.
Tack för att ni har förståelse <3

Hi lovers!
Today I had a really tough day. It began with a TOUGH morning who just kept going all day. Therefore, I neither wanted or felt like blogging today. I apologize for that, but sometimes life interferes and I hope that you have an understanding for this.
Luckily, I’m going to Ibiza tomorrow together with Victoria and River Island to just disconnect everything here at home. I’m very psyched and grateful for it.
So I’ve timed post for 2 days ahead now with outfits, new purchases, etc. :) Fun huh?
Im also gonna shoot a lot of photos in Ibiza so you will get lots of pictures from there too.
Thank you for your understanding <3

16 Responses to “L I F E”

  1. Sanna Ström on

    Fina fina Angelica! Du ska veta att vi finns kvar här, även om du tar en dag ledigt från bloggandet. Vi kommer inte tröttna omför att du är bort en dag eller till och med en vecka. Och det är fantastiskt att du även en jobbig dag som denna kan inspirera så många som du faktiskt gör :) Glöm aldrig bort du underbar du är och att det är du som faktiskt lever ditt liv och inte bloggen. Styrkekramar <3

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)