MENU

Angelica Blick

12:17 | January 23, 2015

Shades & Stones

LOOK OF THE DAY

14
SNEAK PEEK

FREEEEDAG! Och inatt drar vi till Kuba! Helt underbart. Har dock inte börjat packa ännu.. haha, så typiskt mig.
Jag började dagen med att jag försov mig till våran mysiga frukost på Nybrogatan – meeen jag hann dit med endast 10 minuters försening. Fixade mig på typ 15 minuter haha. Måste fan vara rekord för mig! Sen käkade vi en mysig frukost och fixade lite ärenden ihop :)
Nu är jag och Hannah hemma hos mig och softar.
Jag ska försöka lösa med min telefon idag och även hinna fota av en look med Linn nu innan jag åker iväg. Till kvällen blire mysig middag!

/ FRIIIYAAAAY! And tonight we are off to Cuba! So amazing. I haven’t started packing.. haha.
I started this day with that I overslept to our cozy breakfast at Nybrogatan – buuut I managed to get there just 10 minutes late. I got done in 15 minutes. That must be a record for me! We had such a nice breakfast and then we did some errands in town :)
Now Im home with Hannah just chillin.
Im gonna solve my phone-problem today and also take some photos with Linn. Tonight Im going to a dinner with friends!

25 Responses to “Shades & Stones”

  1. Ann on

    Bubs, you’re looking gorgeous as always. I know you’re gonna give details on another post, but I wanna know where you bought the coat and the sweater. LOVE THEM.

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)