MENU
23:34 | January 29, 2015

BACK IN TIME

EVERYTHING
IMG_3116Untitled-2NS5A9509Untitled-1IMG_0983IMG_4128Untitled-3IMG_4285

Heeej allihopa! Linn här:)) Japp detta känns annorlunda men spännande, haha:) Som ni säkert läst i Angelicas inlägg innan idag så är det lite kaos för dem i Kuba med sjukdomar och internet, därför kommer jag uppdatera här några dagar framåt med bilder jag och Angelica tagit sedan innan! Jag hoppas det låter bra, jag tycker det ska bli super kul i alla fall:) Och nu när jag ändå skriver här vill jag passa på att säga tack till alla fina kommentarer ni alltid skriver om det jag och Angelica gör tillsammans, såå glad och tacksam:) Här kommer lite blandade bilder från det att vi fotade första gången tillsammans fram tills nu!

/Hi everybody! It’s Linn here:))  As you probably already know Angelica is having a bit problem with her internet in Cuba and because of that i’m going to post some pictures here for a couple of days! I hope that sounds okey, i’m excited anyway:) I also want to tell you, now when i’m already writing, thank you for all your kind comments on the pictures me and Angelica are taking together, it makes me soso happy! Here you have some mixed photos from the time we have been working together:)

16 Responses to “BACK IN TIME”

 1. samantha on

  Linn <3 Since angelica told us about you and started to post photos of her that you have photographed, i started visiting your blog as well. i know you dont blog daily but i visit your blog everyday anyways. you seem to be such a sweatheart and you are soo talented!!! l excited that you are taking over her blog for a few days <3

  Reply
 2. louise on

  Hej angelica! vet inte om du svara på kommentarer eller bara kollar på dom men har iallafall en lite fråga. Jag lestar studnet klänning som en galning och tänke kolla vart din klänning är ifrån näst längst ner? så himla fin är den!!

  Reply
 3. Finnsingaursäkter on

  Alltså du är bara sååå vacker i backåt kammat hår! Passar dig verkligen, det tar liksom fram dina fantastiska ansiktsdrag!

  Älskar verkligen din blogg, din stil . Allt som har med dig att göra! :)
  Kram!!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)