MENU

Angelica Blick

9:26 | February 5, 2015

Statement Skirt

LOOK OF THE DAY,TRAVEL

skirt1skirt2SNEAK PEEK

Hur fin är min nya paljettkjol då? Köpt den på Topshop! Jag brukar inte gilla sånna här plagg men denna föll jag pladask för! Ni ska få hela looken när jag är tillbaka i Sverige :)
Idag är våran sista dag här och de känns både tråkigt men kul att åka hem! Man vill på ett sätt inte åka hem till kylan, men de ska bli fett kul att träffa alla vänner igen! Jag har redan en middag inplanerad med mina babes dagen efter jag kommit hem. BÄSTA!

/ How nice is my new skirt? I bought it at Topshop! I don’t usually like these kind of pieces but I fell inlove with this one! Im gonna show you the entire look when Im back in Sweden :)
It’s our last day here today and it feels a bit sad but also nice to go home! I don’t wanna go back to a cold sweden but I have missed my friends! Im going to dinner with some of them the day after I get back home! LOVE IT!

21 Responses to “Statement Skirt”

Leave a Reply

  • (will not be published)