MENU

Angelica Blick

10:31 | February 15, 2015

Painting

TRAVEL

paint7paint2paint8paint10paint3pint9paint5
Volunteer work / Painting a school in Cuba

Detta är ett utav de saker man får göra när man arbetar som volontär i Cuba! Man hjälper staden genom saker som att måla om skolor osv. Detta var superkul!
Jag kommer köra en Q/A om Cuba nu i veckan där ni ska få ställa frågor om Cuba och vårat projekt :) Tills dess kan ni läsa mer om det HÄR!

/ This is one of the things that you do when you volunteer work in Cuba! You help to paint schools and other fun stuff. I loved it!
Im gonna do a Q/A soon this week where you can ask me about tje project.
Until then you can find out more HERE!

16 Responses to “Painting”

  1. Vilma on

    Hej! Underbara bilder har du från Kuba !! Jag har också varit där en gång och älskade landet :) Nu tänkte jag åka via GoXplore i juni och därför skulle jag jätte jätte gärna höra mera om dina erfarenheter! Kan du skriva något lite mera om Kuba? Hur var spanska lektionerna eller salsa undervisningen? Vad annat gjorde ni som volontär arbete? Känner du att resen var värt pengar man måste betala? Tusen tack, jag verkligen hoppas att jag får veta mera innan min resa=)

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)