MENU

Angelica Blick

16:59 | March 10, 2015

BEST FASHIONBLOG

UNCATEGORIZED 2

ANGELICABLICK1ANGELICABLICK22Jag är himla glad över att berätta att jag är nominerad i kategorin “Årets modeblogg” på Finest Awards :) om ni vill, så skulle jag bli så glad & TACKSAM om ni ville rösta på mig HÄR! Tryck bara på RÖSTA under mitt namn <3 Man kan rösta 1 gång per dag!

/ Im so excited to tell you that Im nominated as “Best Fahionblog” ( Årets modeblogg ) at Finest awards :) If you want to I would be so happy and thanful if you wanted to vote for me HERE! Just push the botton “RÖSTA” under my name <3 You can vote one time a day!

21 Responses to “BEST FASHIONBLOG”

  1. Matilda on

    Synd att konkurrensen ska vara så hård , för du ÄR mode Angelica ! Din blogg är absolut outstanding i modevärlden keep up the good work och fortsätt kämpa folk kommer få upp ögonen för vilken fenomen du är. Helt otroligt. Är så sjukt imponerad …

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)