MENU

Angelica Blick

12:43 | March 16, 2015

MONDAY LIGHT

LOOK OF THE DAY

light9light8light7 light11light3light166light2

PHOTOS BY FANG

/Shirtdress from H&M trend out in stores week 15/Bag from Chanel(borrowed)/Shoes from Zara/Bracelet from Björg/Sunglasses is Second Hand/Shorts from Zara/

Hej finisar! Ny vecka, nya tag! Har precis varit på kontoret på möte och ska snart iväg för lite ompyssel av mig själv. Sen har jag yttligare ett möte innan jag ska hem för att ladda upp för ikväll! vad det är för något för ni veta snart!

/ Hey babes! New week, new adventures! I’ve been to the office for a meeting and will soon go and go and spoil myself a bit. Then I have one more meeting bfore I need to go home and get ready for the night! but more about that later!

26 Responses to “MONDAY LIGHT”

Leave a Reply

  • (will not be published)