MENU

Angelica Blick

13:15 | March 17, 2015

Fingerprints

LOOK OF THE DAY

orange4 (kopia)orange33orange7

/Coat from Baum&Pferdgarten/Hat from Monki/sweater from Selected Femme/Trousers from Topshop/Bag from Zara/Shoes from Adidas Stan Smith/

Är så arg på DHL att jag kokar just nu. MEEEEN dom ska inte få förstöra min dag! Ska försöka tänka positivt. Det positiva med denna dag är de fantastiska mötena jag varit på samt att solen skiner! Jag började denna dag med circelfysen på OPFG följt av möten.
Nu har jag varit hemma och inväntat de där paketet från DHL EN HEL DAG INOMHUS som dom inte vill hjälpa mig bära in. Så nu står våran fina soffa ute på gatan :) tur att de inte regnar iaf! Den kommer stå där tills jag får hit vänner ikväll som kan hjälpa mig bära in den där 200kg tunga soffan – dom trodde visst att jag skulle klara det själv förstår ni.
Okej, jag ska sluta hata nu. Vi hörs om en stund!

/ Im so mad at DHL right now. BUUT Im gonna try not to let them destroy my day! Imma try to think positive. The positive with this day is the amazing meetings I’ve had and also cuz the sun is shining! I started this day with circuit training at OPFG followed by these meetings.
Now i’ve been home, waiting for my package to arrive from DHL THE ENTIRE DAY , that they so nicely don’t want to help me carry inside. So, our 200kg sofa is standing in outside in the mikddle of the street right now :) Im happy it’s not raining you see. Now I just have to wait for my froends to come tonight so they can help me to get it inside. They just figured that I could carry it in myself you see. Okey, Im gonna stop hating now. Talk to you later!

9 Responses to “Fingerprints”

  1. Michelle on

    Haha, I couldn’t help but laugh at your little story. I don’t understand why they could just put a sofa in the middle of the street but I hope that you will get some help to get it inside soon :)

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)