MENU

Angelica Blick

18:26 | March 26, 2015

Bloggers Flea Market

TIPS & ADVICES

BLOPPIS BILDEN NYA

VAR? OUTLETBUTIKEN – ÖREGRUNDSGATAN 3 ( T-BANA GÄRDET )
NÄR? SÖNDAGEN DEN 29:E MARS KL 11 – 15

Dags för bloppis igen! Jag och ett härligt gäng bloggare kommer under dagen sälja massvis av snygga kläder, acessoarer, skor och väskor! Vore så jäkla kul om så många som möjligt ville komma :) jag har rensat riktigt ordentligt denna gång. Vi kommer vara där mellan kl 11-15 . OBS – Endast kontanter gäller! PUSS PÅ ER!

/ It’s time for a new Bloggers Flea Market! Me and some awesome bloggers have decided to clean out or closets and sell some nice stuff – everyhting from clothes, accessories, shoes and bags! It would be so cool if you all could come :) I have cleaned out my closet real good this time. We will be there between 11.00-15.00. OBS – Cash is king!

13 Responses to “Bloggers Flea Market”

 1. Julia on

  Åh varför bor jag inte i stockholm :( skulle kommit utan tvekan om jag varit i närheten och haft tiden.. Hoppas jag kan pricka in en stockholms vistelse någon gång så man får träffa er (dig, janni och lisa framförallt som jag ser upp till SÅ mycket). Kram!! <3

  Reply
  • angelicablick on

   Åh, vad synd :( man önskar att man kunde ha en i varje stad men det går ju inte.. ja, nästa gång får du pricka in så du är här när vi har en bloppis :) fina fina du! STORT TACK! Kram <3

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)