MENU

Angelica Blick

10:50 | April 10, 2015

ALL WHITE X M3

LOOK OF THE DAY,TRAVEL
white_angie44WHITE_ANGIE89 (kopia)WGITE_ANGIE45WHITE_ANGIE567 (kopia)

 

/Skirt from Zara/Shoes from Zara/Top from Estradeur x Fanny Lyckman/Ring from All Blues/
/Faux fur tail bought in Thailand/Coat from Gina Tricot/ Bag from YSL/

 

FRIIIYAY! Äntligen Fredag :) Idag har jag lite att stå i! Jag ska först träffa min revisor och efter de lite möten. Framåt kvällen ska jag träna och till kvällen ska jag bara umgås med vänner. Vad har ni för planer idag?
Ovan får ni en look från när vi var iväg i Finland och fotades. Jag älskar helvitt! Nya skor på det med! Fina va? Körde en lite annorlunda redigering på dessa, vad tycker ni? Gillar att testa nytt ibland. Gillar dock mina vanliga bilder mer hehe.

/ FRIIIYAY! At last it’s Friday :) Today I have alot of stuff to do! I will first meet with my accountant and after that I have some meetings. In the evening Im going to the gym and tonight I’ll just hang out with friends. What are your plans for today?
Above you’ll find a look from when we were away in Finland and photographed. I love all white! New shoesalso! Nice huh? I did a different editing on these photos, what do you think? I like to try new edits sometimes. However, I like my usual images more hehe.

20 Responses to “ALL WHITE X M3”

 1. Kristinaa on

  I love all whites:) but I also like to add some beige to my outfits) nice edit, sometimes I did it too for photos on my blog but now I take a decision to edit in one style)

  Reply
 2. Jam on

  Kan du inte lägga upp en video eller någon förklaring till hur du går tillväga när du redigerar dina bilder? Använder du Adobe Lightroom eller hur går det till?

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)