MENU

Angelica Blick

18:16 | April 11, 2015

1000 bricks

LOOK OF THE DAY
det2det1

 

SNEAK PEEK

 

Äntligen lördag! Är hemma en snabbis nu :) tränade fyspasset imorse på OPFG med bästa Janni!
Efter det stack jag hem och duschade, fixade mig och åt frukost.
Var förbi Frida på Naglar på fridas och fixade tassarna inför resorna och sen fotade jag av en look med Jettman. Hann med att käka lite lunch med Fang & Olivia! Ikväll ska jag, Janni, Rami, Julian, Emil & André ut och äta innan det är dags för official Gallery event.

/ At last Saturday! I’m home a quickie now :) I did the circuit training this morning at OPFG with sweetheart Janni!
After that I went home and showered and ate breakfast.
Went by Frida at Nails by Frida made my paws nice before our trips and then I shot a look with Jettman. I also had time to eat some lunch with Fang & Olivia! Tonight Janni, Rami, Julian, Emil, André and I are going out and eat before it’s time for the official gallery event.

16 Responses to “1000 bricks”

Leave a Reply

  • (will not be published)