MENU
19:46 | April 12, 2015

AIN’T NOTHING BUT A G THING

UNCATEGORIZED 2
angelicablick12angelicablick24

 

BORED AT HOME

 

Är heeeeelt död i skallen. Kom hem från Julian nyss och ska vila en stund på soffan innan jag ska börja packa!
Småkollar lite på “The Lincoln Lawyer” med duktiga Matthew McConaughey också. Har köpt edamamebönor kvällen till ära! André jobbar natt, så jag kommer försöka krypa ner i sängen tidigt så jag orkar upp imorgon.

/ I’m soooo tired in my head. I just got home from Julian’s place and I’m gonna rest on the sofa for a while before I start packing! I’m watching “The Lincoln Lawyer” also with the great Matthew McCanaughey. I’ve bought edamame beans for the night! André is working night shift so Im gonna try to go to bed early so I can manage to get up early in the morning.

13 Responses to “AIN’T NOTHING BUT A G THING”

 1. Fleur Schoones on

  Wauwww, you look amazing, again! Can you maybe, if you want, let me know which make-up you use or maybe give tips. It looks so glamarous and I am dying to find good quality make-up. XXX

  Reply
 2. josefi on

  Såg att du försökte göra henna på insta. Läs om cultural appropriation sen kanske du kan sluta göra sån skit? Respektera religionen istället. Pinsamt att lägga upp något sånt när du förnedrar en hel kultur. Är du hindu? NEJ SÅ STOP.

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)