MENU

Angelica Blick

9:51 | May 11, 2015

Deep Under Water

TRAVEL
underw33swim99under44

 

 

UNDERWATER

 

Nu när jag & André var iväg i Maldiverna så passade vi på att fota lite under vattnet! Coolt va? Det var fett svårt att få det snyggt kan jag lova, haha. Man ser ju inte vad man fotar för något liksom! Men det blev helt ok – eller vad tycker ni?

/ Now when André and I were in the Maldives we took the opportunity to shoot some underwater pictures! Cool huh? It was really hard to get it to look good, I can promise you that, haha. You can’t really see what you’re shooting for as well! But it turned out ok – or what do you think?

16 Responses to “Deep Under Water”

  1. Pia on

    Satt faktiskt & kikade på ett kamerahus igår för att ha med till Bali i sommar, är ju förbannat läckra bilder – när man lyckas! :)

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)