MENU

Angelica Blick

17:01 | May 20, 2015

INSTA BAHAMAS

TRAVEL
bahamas1111

 

 

THE BAHAMAS // @ANGELICABLICK

 

Lite bilder från Bahamas från min instagram! Men mer kommer de bli, för jag har massor bilder på telefonen :)
idag åker vi hem som sagt och de ska både bli skönt att få komma hem och träffa alla vänner/familj och pussa på André men samtidigt har vi haft så jäkla kul här att jag lätt hade velat stanna. Men mer roliga saker kommer ju som ni vet :) puss på er!

/ Some pitucres from The Bahamas from my instagram! And there is more to come, cause I have lots of photos left to show you :)
We’re going home today and it feels both good and sad. It’s gonne be nice to meet my friends/family and to kiss André but it’s at the same time so sad to levae cause we have had such an amazing time here. But we have more fun stuff coming as you know :) kisses to you all!

13 Responses to “INSTA BAHAMAS”

Leave a Reply

  • (will not be published)