MENU

Angelica Blick

8:58 | July 12, 2015

Silver lining

LOOK OF THE DAY,TRAVEL
blue2blue9blue5blue12blue10blue1

 

/Dress from Make Way, HERE/Shoes from Zara/Earrings from H&M/
/Bracelets from different places/Ring from H&M/Bag from Celine/

 

Ljuset visade sin bästa sida på dessa bilder – TACKARRRRR! Jag är så sjukt noga med hur ljuset blir så det är galet haha. På tal om något annat än ljus: hur fantastisk är inte denna väska? I wish it was mine .. men den är Jannis. Men en sak är säker tho och det är att jag vill inhandla en färgglad väska nästa gång :) en knallröd/orange eller en knallgul. Men de lutar mest åt en röd/orange om jag ska vara ärlig. Haha, det där med väskor alltså..mums.

/ The light showed it’s best side in these pictures for sure – well, I thank yooou! I’m a perfectionist when it comes to the light haha. Speaking of other stuff: How amazing is this bag? I wish it was mine.. but it’s Janni’s.
But one thing is for sure tho and that is that I’m gonna buy a colorful bag next time :) a red/orange one or a yellow one. But I think it’s gonna be a red one. This thing I’ve got with bags haha.. yumie.

27 Responses to “Silver lining”

Leave a Reply

  • (will not be published)