MENU

Angelica Blick

16:37 | July 29, 2015

LUNCHIN’

TRAVEL
lunch766lunch67lunch11lunch44lunch111

 

LUNCH AT TAIWANA HOTEL

 

Back home on swedish ground and the jetlag is real! We went out yesterday ( I’m gonna tell you WHY in my next post! This is huge! ) and it all ended up in that me, André and Toby went and took a swim in the middle of the night and jumped from a bridge into the water. Too cold tho! Fucking freezing haha!
But yeah, now I’m back as normal and that feels so good I can tell you that. More posts coming up later today! Stay tuned.

/ Hemma på svensk mark och jetlagen är tung! Vi gick ut igår en stund ( jag ska berätta varför om en stund! detta är så stort! ) och kvällen sluta med att jag, André och Toby gick och badade mitt i natten och hoppade från en bro ner i vattnet. Jävligt kallt! Frös ihjäl haha!
Men ja, nu är jag tillbaks som vanligt och det känns skönt! Mer inlägg kommer upp senare idag! Stay tuned.

17 Responses to “LUNCHIN’”

Leave a Reply

  • (will not be published)