MENU

Angelica Blick

20:38 | August 18, 2015

#greeceinsta

TRAVEL
greece201

 

INSTAPICS FROM GREECE / @ANGELICABLICK

 

I sum up some photos from my insta that I posted during our trip to Greece! I just love to travel and the photos on my blog and insta are the best when I travel.
And one thing more: I reached 1 million followers on instagram during the weekend in Gothenburg. THAT’S SICK! I just want you to know that I’m so thankful and happy for all your support ♥ I can’t explain in words how grateful I am! ALL LOVE FOR YOU!

_________

Jag har summerat ihop lite bilder från min instagram som jag tog i Grekland! Jag älskar att resa och jag älskar bilderna jag får till blogg och insta när jag reser.
och en sak till: Jag nådde 1 miljon följare på instagram under veckan i Göteborg. SÅ SJUKT! Jag vill bara att ni ska veta hur tacksam och glad jag är över erat stöd ♥ kan inte förklara i ord min tacksamhet! ALL KÄRLEK TILL ER!

15 Responses to “#greeceinsta”

Leave a Reply

  • (will not be published)