MENU

Angelica Blick

1:20 | August 31, 2015

Purple leather

LOOK OF THE DAY
yoyo1yoyo3

 

CLOSE UP / LOOK COMING SOON

 

Just gonna fall asleep really fast now! I’m so, so tired. I just wanted to say good night and send you lots of love ♥

_________

Nu ska jag bah somna riktigt fort haha! Jag är så, så trött men ville ända säga godnatt och skicka massa kärlek ♥

11 Responses to “Purple leather”

  1. Anne on

    Hej Angelica, tack för alla dina fina inlägg som inspirerar massor som vanligt! Jag har en liten fråga, har du fixat fransförlängning? Det ser ut som att det är väldigt tätt med fransar nämligen :) Jag undrar för att jag är intresserad av att göra det själv och om det blir resultat liknande det du har skulle det vara riktigt kul.

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)