MENU

Angelica Blick

9:13 | October 2, 2015

Blue_stripes

UNCATEGORIZED 2
SUIT_ANGELICABLIK6
SNEAK PEEK

 

So, my day was a mess yesterday – but a fun mess! I didn’t have time for anything but to work.
But i’m so excited to show you guys what I did yesterday.
Started my morning with an early meeting before heading to the tv-studio where we did some fun stuff! i’ll let you more about that soon. But i can tell you that you guys should watch Idol next friday ( 9/10) cause I’ll be there doing some fun stuff..haha.After the tv-shoot I went directly to Gina Tricot to go through some more video-things that’s coming up soon. So excited for that too!
and last but not least – River Island had a big event with a three-cours dinner and some after party.
I went home pretty early tho cause I have meetings this morning to.
But only a few so after that I’m free to just work on my laptop and give you an outfit and other fun stuff :) yey!

_________

Så, min dag igår var en röra haha – men en rolig röra! Jag hade inte en minut över att blogga alls förutom att jobba med andra saker.
Jag är såååå pepp på att visa er vad jag gjorde igår haha. 
Började dagen med ett tidigt möte innan jag drog till tv-inspelningen! Ska bli så kul att få visa er! Allt jag kan säga är att hålla koll på Idol nästa fredag ( 9/10) för då gästar jag på ett ganska roligt vis! 
Efter inspelning stack jag direkt till Gina Tricot för yttligare lite inspelningsgrejer. Ska bli så kul att få visa er allt detta. så pepp! 
kvällen avslutades med att River Island höll i ett superfint event med tre-rätters middag och bubbel!
jag gick hem gaska tidigt dock, men hade skitkul!
Idag har jag bara möten på morgonen och sen ska jag bara sitta vid datorn och jobba :) yey!

16 Responses to “Blue_stripes”

Leave a Reply

  • (will not be published)