Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

17:50 | October 2, 2015

River Island new years party

UNCATEGORIZED 2
nyriver6nyriver10nyriver9nyriver14nyriver12nyriver2nyriver1

 

River Island New Year Party

 

River Island hosted this pre – New year party last night as I told you about in my last post :) Everyone was dressed up, except me and Elsa hahaha! We went there with flat shoes and comfy pants. But hey, that’s good too – right?
The part was held at NO 18 and the food was amazing. Thank you River Island for the party!
Julian kept me company last night since André had to work night, so we stayed up watching the latest episode of Paradise Hotel, haha. Yep, it’s true.. I can’t stop watching it hahaha.
I had such a hard time getting up this morning tho! i had to draaaaag myself out of bed for my first meeting followed by other meetings. When I was done I went and hang out with my babe Filippa for a while :) haha, speaking of the dinner yesterday – we had so much fun stuff to talk about at our table haha. We talked about everything from celebrity gossip to weird sex things. Just the way it should be, right?

_________

River Island höll ju i ett inför-nyårsafton pre-party som jag skrev tidigare :) alla var helt uppklädda och fina förutom jag och Elsa som kom i sneakers och sköna byxor haha. Men de funkar ju finfint det med, eller hur?
Festen hölls på NO 18 och maten var sjukt jäkla god alltså. Tack för festen hörrni!
Julian höll mig sällskap efter festen med eftersom André jobbade natt. Så vi satt och kollade på senaste avsnittet av Paradise Hotel. Hahah yep, jag kollar på de. Kan inte sluta kolla haha.
Fan jag hade så jäkla svårt att komma upp imorse! Jag fick typ slänga mig ur sängen för att komma upp till mitt första möte, följt av andra möten.
När jag var klar gled jag hem till Filippa och hängde en stund :) haha juste, på tal om middagen igår – vårar bord snackade om så roliga saker. Allt från kändisskvaller till konstiga sex-grejer. Precis så som de ska vara, eller hur? haha

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

11 Responses to “River Island new years party”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.