Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

  • Categories
  • ABOUT
  • Archive
  • 08:02 | December 21, 2015

    INSTA DOCUMENT 1.1

    ocean_angelicablick1INSTAD

    Some of my instagram pictures from our trip in Thailand. This is part 1.1 so there is more to come!  I just wanna go back NOW. If there is a place that I really like, it’s Thailand for sure. It’s warm, beautiful, the people are nice and also there is so much stuff you can do and see. I love to have options when I travel.. If I wanna chip all day at the beach, I can do that – but If I wanna go see stuff and explore, I can do that also. That’s the best kind of trip! Don’t you agree?
    Today it’s Monday and I have some stuff booked in for today since we are leaving for our Christmas Holiday tomorrow already. So I need to book all of my must-do’s and meetings today. Meeting up with Rasmus later today also to shoot some more looks :)

    ____________________________________________

    Några av mina instagrambilder från resan i Thailand. Detta är del 1.1 så det kommer mer! Jag vill faktist bara tillbaka NU. Om de är ett ställe jag gillar så är det faktist Thailand. De är varm, vackert, människorna är trevliga och de finns alltid saker man kan göra och se. Jag älskar att ha valmöjligheter när jag reser. Om man vill softa en dag på stranden så kan man göra det, men vill man hitta på nått kul så kan man göra det också. De är den bästa typen av resa! Håller ni inte med?
    Idag äre måndag och jag har en del saker inbokade. Vi kär ju iväg för att fira jul redan imorgon så då får man passa på att boka in alla måsten och möten innan man drar. Ska även möta upp Rasmus senare för att fota av lite looks också :)


    24 kommentarer



    24 kommentarer om “INSTA DOCUMENT 1.1”

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Jag accepterar villkoren som finns här

    • Just love your instagram account! The photos are AWESOME!!!!Really love them! You mad me wanna go faaaaaar away!
      Puss :) Elena
      __________________________________________________
      http://annelenafashion.com/

      Reply
    • Aw, thank you sugar!! <3

      Reply
    • denna sortens inlägg gillar vi big time :)

      Reply
    • Tack babe :)

      Reply
    • Tyvärr så kan jag inte hålla med.
      Jag, min sambo och då våra två barn var i Thailand 2008.
      Vi råka ut för en bilolycka med tuktuken högst uppe på ett berg, som kunde ha gått riktigt illa.

      I en sån situation så får man verkligen känna på hur thailändarna kan vara, det blödde från hela mitt ansikte, barnen klara sig tack o lov med bara några sår,men när vi då står vid bilarna för att vänta på ambulansen så bara tutar dom, för de tycker vi stoppade upp trafiken.När väl ambulansen kom så sa dom inget, den äldsta dottern höll på att komma i ett chock tillstånd, så vi fick fråga om vi kunde lägga henne på ambulans sängen och ta upp benen.

      När vi väl kom till sjukhuset så var de bara intresserade av om vi kunde betala för oss.
      Jag förstår det, fast samtidigt så ville vi snabbt att de skulle röntga barnens huvuden, speciellt den minsta då hon bara var 10 mån.

      Efter många om och men, så kom vi hem sent på natten.
      En vecka kvar, med en totalt förstörd vagn, en dotter som inte våga sätta sig i en bil,och sår på hela kropparna så var den resan förstörd.

      Vi fick ingen förståelse eller pengar från resebolaget eller hemförsäkringen trots bilder, så där blev man också så besviken och ledsen.
      Vädret var dessutom dåligt de två veckorna vi var där.

      Så tyvärr så har jag inte alls samma bild av Thailand som så många andra har.

      Reply
    • Men fy, stackars er :( vilken otrevlig händelse!!
      Tråkigt som fan att ni blev bemötta så. Vet ju att i Thailand så har dom flesta ett ganska “hårt” liv i fattigdom, så när sånna saker händer så anser dom inte det som “en big deal” eftersom sånt ofta händer dom själva. Vilket är jättetråkigt! Så var de lite när jag blev rånad där med, dom brydde ju sig såklart men de var ju inget överväldigande. Olyckor osv kan ju hända överallt med och ni hade oturen att de hände just där :( så tråkigt! Överlag annars tycker jag själv att Thailand är väldigt vackert och de finns mycket att göra osv, till skillnad från många andra ställen jag varit på. Hoppas att ni i dag mår bra och att det gick bra för er sen <3

      Reply
    • Amazing images and great experiences! Your look fantastic!
      http://www.sanssouci.website

      Reply
    • Thank you babe :)

      Reply
    • Oh I wish to go back to Thailand as well. Your pictures are just perfect, like always!

      Love,
      Christine | http://www.vogueuplikethis.com

      Reply
    • Yes, it’s so amazing! you should go back :) thank you! xx

      Reply
    • Hej Angelica!

      Hur gör du med löshåret när du badar? Funderar på att sätta in innan jag åker till Thailand men hört av många att det förstörs?
      /:

      Reply
    • Det beror nog på vad för löshår man har, med mitt så är de inga problem :) har simply natural med mago tekniken! Kan starkt rekommendera de och skulle inte använda nått annat. kram

      Reply
    • Love your Instagram and your life! So motivating and inspiring!

      xx

      cierramais.blogspot.com

      Reply
    • Fina bilder!

      Reply
    • Mjah, var inte heller så imponerad av Thailand, men jag troooor att det har att göra med att jag åkte dit med väldigt höga förväntningar :)
      ALLA hade verkligen talat om för oss hur god maten var och hur trevliga människorna var, men upplevde inte alls det.. och såg framför mig hur blått havet skulle vara och vackra stränderna skulle vara, men även där blev vi besvikna, kanske för att vi jämförde med Yucatanhalvön i Mexico där varenda strand är tagen ur en resekatalog!
      Däremot finns det mycket att se och göra i Thailand vilket är kul! Men mitt paradis är utan tvekan Mexico. Längtar efter att få följa med den dagen du tar dig dit, du som resen en hel del ;)

      Där kan vi snacka om att man får ALLT! :)

      Reply
    • Ja, men får inte ha för höga sånna :) sen håller jag med om att Thailand har kanske inte de vackraste, blåaste vattnet! De har lätt maldiverna eller curacao jag varit på :) SJUKT! Men som du skrev: jag gillar valmöjligheterna i Thailand! man behöver inte bara slappa på stranden utan man kan göra mass roligt med. och de är billigt! de gillar jag med Thailand :) sen är det inte favoritstället nr 1 – men i topp iaf! Ja, Mexico blir helt klart av nästa år <3 har redan planer! kram

      Reply
    • Your instagram is so cool! Every time I see one of your awesome travel pics I just want to fly somewhere as beautiful! Maybe someday…

      https://roosarebekka.wordpress.com/

      Reply
    • You think? aw thanks babe <3 !! yes, one day!!

      Reply
    • This pictures are breathtaking!
      Keep going! + I love your Instagram.

      Love,
      Barbara Baccaert

      http://www.frontrow21.com / style blog

      Reply
    • Thank you so much babe :) xx

      Reply
    • Just came across your blog – it is great! What brand is your off-the-shoulder swimsuit? I love it!

      Reply
    • These photos look absolutely amazing and most definitely hot indeed :)

      Reply
    • Hey!

      Where did you buy the blue bikini (not the one with off shoulders) – third picture on the left? :-)

      Happy New Year!

      – Karoline

      Reply
    • Hej Angelica! Jag undrar vart du har köpt den blåa bikinin med volanger på trosorna och toppen dom är off shoulder??? Den var jätte fin!!!

      Reply