MENU

Angelica Blick

16:29 | December 28, 2015

MIXED

TRAVEL
random5random8random2random10sky1random7random3random9

 

THAILAND

 

Mixed photos from Thailand! And more to come. Did my first workout in like forever today and I’m so happy to be back at the gym again. We did some muy thai in thailand but that’s all.. now i’m back with a 100%! I wonder how many people say that now when it’s time for a new year hahaha! But I’m series tho.  Just said by to our plumbers after helping us fixing the big problem we had..  Everyhting is good now and working so I’m happy about that. Anyway, tonight Freja is coming over for dinner at our place :) I’m making dinner and desert. I’m starting to feel like a real wifey  haha!

________________________________________

Mixade foton från Thailand! Mer kommer. Körde mitt första träningspass på sjukt länge och jag är fett glad att jag kickat igång nu. Vi körde ju lite muy thai i Thailand men de är allt.. så nu är jag tillbaka med 100%! Undrar hur många personer som lovar sig själv att börja träna nu när det blir nytt år haha. Aja, jag är iaf helt seriös. Sa precis hejdå till rörmokaren som varit här och hjälpt oss med vårt problem.. så nu funkar allt. Men men, ikväll kommer Freja hit på middag :) Ska göra varmrätt och efterrätt. Känner mig som en riktig wifey haha!

30 Responses to “MIXED”

  1. Helena on

    I’m obsessed with your blog, love all your outfits
    I have always wondered where did you get your iphone case? I just love it
    Greetings from Spain

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)