MENU

Angelica Blick

13:24 | January 2, 2016

ELEPHANT

LOOK OF THE DAY,TRAVEL
sing1-ANGELICABLICKsing7-angelicablick

 

CREDIT&ADLINKS
_SINGOALLA FROM ASOS, HERE_SKIRT FROM MISSGUIDED, SIMILAR HERE_
_SANDALS FROM ASOS_BAG OLD FROM ZARA_

 

Happy New year and welcome 2016!! I just had to take the first day of the year off haha. After being ut until 6 in the morning partying and also felt a bit sick the past two days before New years I got really sick yesterday. So here I am, laying in bed with a fever and a lot of pain in my throat. I can’t even begin to tell you how soar my throat is.. paaain. But besides that I’m all good! I’ve started doing a re-cap of my year that I’m gonna give to you today or tomorrow! Just to sum up the year! What do you think? It’s crazy how much has happened during 2015. I’m so ready for a new year to do a lot of crazy stuff in 2016!

____________________________________

Gott nytt år och völkommen 2016! Jag var tvungen att ta ledigt första dagen på året haha.. efter att ha festat till klockan 6 på morgonen samt efter ha känt mig lite sjuk i två dagar så kom smällen igår. Så nu ligger jag här i sängen med feber och så sjukt jävla ont i halsen.. känns som halsfluss typ. Bah sjukt ont. Men förutom de så äre bra! Jag har börjat samla en re-cap från hela året som jag tänkte publicera här idag eller imorgon. Vad säger ni?  Galet hur mycket som hänt under 2015. Jag är så redo för ännu mer vilda äventyr under 2016!

28 Responses to “ELEPHANT”

  1. Caroline Schubert Sørensen on

    Yes do that! And I hope you feel better soon! Love the outfit, the skirt is soon pretty with the gold plated details on it!

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)