MENU

Angelica Blick

12:11 | January 10, 2016

MILITARY GREEN

LOOK OF THE DAY
_MG_0249_MG_0309hje1GREEN1 _MG_0260_MG_0288

 

PHOTOS BY ELLEN WALDTON / CREDIT&ADLINKS
_COAT FROM MISSGUIDED, HERE_BAG FROM YSL_
_SWEATER BORROWED FROM FILIPPA_TROUSERS FROM ASOS, HERE_
_SNEAKERS FROM ADIDAS, HERE_CAP FROM ASOS, HERE_

 

Sunday, and my favorite day! I just love sundays. Cause usually on sundays I have nothing planned and that always makes me calm. And you know what tomorrow a new week is beginning and I kind of like that. I woke up pretty late today and now I’m just getting myself ready for the day. Yesterday Ingrid and I met up at Supper and had a really cozy and nice dinner. We planned stuff for our upcoming trip to Costa Rica next sunday and just talked about everything and nothing. Tonight I wanna go to the cinema or something! I’m gonna ask André if he wants to see the new mocking jay or a swedish movie called ” A man called Ove”. Now I’m soon off to take some photos with Micha! Talk to you soon – a Q/A coming soon!

_______________________________________________

Söndag, min favvodag! Älskar söndagar. För oftast på söndagar så har man inte så mycket planerat och det gör mig lugn. Och så vet man ett en ny fräsch vecka väntar dagen efter och det gillar jag. Vaknade ganska sent idag och ska bah fixa iordning mig nu för dagen. Igårkväll käkade jag och Ingrid en supermysig middag på Supper och planerade lite inför vår resa till Costa Rica nästa söndag. Vi snackade om allt som vi brukar göra med så det var  skönt. Ikväll är jag fett sugen på att gå på bio och se någon film! Ska fråga André om han vill se Mockingjay eller den svenska filmen ” En man som heter ove”. Nu måste jag fixa mig innan jag ska iväg och fota med Micha! Hörs om en snart – en Q/A kommer snart!

34 Responses to “MILITARY GREEN”

  1. Tola on

    You’re going to Costa Rica?! That’s amazing! It’s such a beautiful country with so many adventurous things to do. I can’t wait to see your pictures!

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)