Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

11:14 | January 15, 2016

RED, RED WINE

TRAVEL
WINE1WINE5WINE2WINE3WINE4WINE14WINE9WINE7WINE11ablick_wine4

 

WINE TASTING IN CAPE TOWN

 

Good morning babes!! Gah, I’ve lost my sd card to my camera after taking pictures with Micha and I can’t find it! I’m going nuts here! haha. I just got up and I’m so tired. André and I had the best night ever last night. When he came hand home I had light up candles in the entire apartment, waiting for him with a glass of red wine and Frank Ocean streaming from the radio. We drank some wine and then we went to the restaurant Un Poco and ate an amazing tasting menu, drank some more wine and talked about everything and nothing. Amazing ♥ Now I’m meeting up with Emil to go and eat at Köttbaren. Tonight it’s time for the ELLE gala and after that an after party at Skyddsrummet.

_____________________________________________

God morgon babes!! Åh, jag har tappat mitt sd kort till min kamera efter att ha tagit bilder med Micha och jag kan verkligen inte hitta det! Blir tokig här! haha. Gick precis upp och är fett trött. André och jag hade den bästa kvällen ever igår. När han kom hem hade jag tänt ljus i hela lägenheten och väntade med ett glas rött och Frank Ocean genom radion när han kom in genom dörren. Vi drack lite vin och slappa innan vi drog vidare till Un Poco och åt världens godaste avsmakningsmeny och drack mer vin. Vi satt där och pratade om allt och inget innan vi tog en taxi hem! mysigt ♥ Nu ska jag möta upp Emil och äta lunch på Köttbaren. Ikväll är ELLE galan och efter de en efterfest på skyddsrummet.

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

10 Responses to “RED, RED WINE”

 1. Jeanna Holmgren on

  Hej! Jag gillar din blogg mycket, och besöker den varje dag. Det är väldigt kul att se hur du klär dig och sukta lite efter kläderna. I alla fall, jag tänkte på att du tidigare har skrivit om att du vill bli mer personlig på bloggen. Jag är nämligen jätte intresserad av att höra om du har några principer du förhåller dig till när du köper kläder? Som exempel, tänker du någonting på att köpa ekologiska material, eller på arbetsmiljön för de som syr kläder för typ H&M? Jag vet att ingen är perfekt, själv kämpar jag jättemycket för att bli i alla fall lite mer medveten, men ändå gör jag inte helt medvetna val när jag köper kläder ändå, om du förstår vad jag menar. Tack för svar (om du har tid förstås) :)

  Reply
 2. Michaela on

  Men åh vilka mysiga bilde. O hoppas du får det roligt på galan. Läs gärna min blogh:)

  ✔Att finna lugnet
  ✔Jag tror jag är kär
  ✔Jävla skit busschaufför
  ✔Kläder som bör finnas finnas min garderob
  ✔ Traumaterapin 2013- Mina journaler
  ✔Min drömresa
  ✔Mina tvångstankar och handlingar
  ✔ Min största last – Rökningen

  nouw.com/Nordengrim

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.