MENU

Angelica Blick

9:55 | January 23, 2016

MY PURPLE BIKINI

TIPS & ADVICES,TRAVEL
ASOSBIKINI3

 

ADLINKS: BIKINI TOP – HERE / BIKINI BOTTOM – HERE

 

A lot of you guys following me on instagram asked me about my purple bikini that I wore the other day! So I thought that I would tell you all that it’s from ASOS and also give you the direct link to it so you can find it :) I can’t explain how much I like this one! The texture/fabric of it, the color and especially the cut. I’m kind of obsessed with bikins and I can’t get enough of ’em! Now it’s time for another day and another adventure. Starting this day with yoga as the beach as usual and then we are gonna go to another beach with the girls during the day and then watch the sunset from an infinity pool close to our hotel. Can’t wait! But I’ll post more stuff during the day today ofc. I ♥ YOU GUYS!

________________________________________________

Jag fick en hel del kommentarer av er som följer mig på instagram om vart jag köpt min lila bikini som jag bar häromdagen! Så jag tänkte att jag skulle berätta för er att den är köpt på ASOS och även ge er direktlänkar till den så ni hittar :) Kan inte förklara hur mycket jag gillar den! Teturen/tyget, färgen och speciellt beskärningen på den är underbar. Jag är typ lite besatt i fina bikinis och kan typ inte få nog av dom! Nu är det dags för en ny dag och nya äventyr. Startar dagen med morgonyoga på stranden följt av strandhäng på en annan strand med tjejerna. Efter de ska vi se solnedgången i en infinitypool på ett hotell som ligger nära vårat. Längtar! Men kommer posta och skriva mer här under dagen innan dess såklart. JAG ♥ ER!

18 Responses to “MY PURPLE BIKINI”

 1. signe on

  När kommer svaren på din frågestund?:)
  Älskar din blogg och har självklart röstat på dig till årets modeblogg i finest awards

  Reply
  • angelicablick on

   Jadu Stefan. För att detta inte är ett samarbete med Asos förstår du :) STOOOOOR KRAM PÅ DIG! Masa lycka, glada tankar, positiv energi och allt gott i världen till dig!

   Reply
 2. Cams on

  Verkligen supersnygg på dej! Vad har du för storlek i den? Så svårt att veta storlek över internet när man ska beställa. Speciellt när det är uk-storlekar :P

  Love!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)