MENU

Angelica Blick

19:46 | February 7, 2016

SUNDAY DINNER

UNCATEGORIZED 2
dinner_fang2dinner_fang1dinner_fang56

 

LUNCH WITH FANG

 

Fang and I had our regular lunch at Nybrogatan 38 the other day after shooting some pictures :) He is one of my best friends and he is also one of the most kindest and wonderful people I ever known. I’m so happy to have him in my life! Fang is the best ♥ so this sunday is soon coming to an end, but before that me and André are going to Valle for dinner! I love sunday dinners!

______________________________________________

Fang och jag körde våran vanliga lunch på Nybrogatan 38 häromdagen efter att ha fotat lite bilder :) Han är en utav mina absolut bästa vänner och han är dessutom en av de snällaste och finaste människorna jag känner.  Är så glad att jag har han i mitt liv! Fang är bäst ♥ så den här söndagen håller på att gå mot sitt slut, men innan dess ska jag och André på middag hemma hos valle! Jag älskar söndagsmiddagar!

17 Responses to “SUNDAY DINNER”

  1. Sandra on

    På kort tid har du blivit min största inspirtationskälla! Tycker därför det är lite roligt att jag en gång kände Fang! Fast jag sa ju Chrille:) du kan ju hälsa från en Ronneby-bo :D

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)