MENU

Angelica Blick

9:48 | February 18, 2016

ABOVE WATER

TRAVEL
angelicablick_water

 

PHOTO: ADAM KLINGETEG

 

Gooood morning! Slept a bit better this night, but still not a 100%. Soon hopefully! Haha guys, did you see all the snow that came over night?! At least here in Stockholm, Sweden! Sick! I woke up, had a look outside my window and had to look one more time cause I thought I was daydreaming’ haha. Makes me dream back to this picture and Costa Rica. Ah, can’t wait to go back! An really soon too. In March actually :)  but this time for surfing!

___________________________

Gooooood morgon! Sov lite bättre inatt, men fortfarande inte 100%. Men snart hoppas jag att de stabiliserar sig! Haha hallå, såg ni all snö som kom över natten?! Eller iallafall här i Stockholm! Sjukt! Vaknade upp, kollade ut genom fönstret och fick kolla yttligare en gång till för att jag blev så chockad över all snö haha. Får mig attd römma tillbaka till den här bilden och till Costa Rica. Åh, längtar att få åka tillbaka! Och väldigt snart. I mars faktist :) men för surfing!

24 Responses to “ABOVE WATER”

Leave a Reply

  • (will not be published)