MENU

Angelica Blick

20:03 | February 18, 2016

Muy Thai

WORKOUT
angelicaxandre-10angelicaxandre-17

 

PH BY MICHA WISSÉN

Time for thaaaaai! I’ve missed it a lot. Need to kick some ass haha! Micha took these photos of me at Fightbox some weeks ago with a analog camera. Like the feeling they have! After the muy thai class I’m just gonna hurry home, take a shower, get dressed and then meet up André and the other to watch Freja perform tonight. My little girl ♥ such a star!

___________________________________

Dags för thaaaai! Har saknat de som tusan. Behöver kicka lite röv! Micha tog dessa på mig på Fightbox några veckor sedan med en analog kamera. Gillar känslan dom har! Efter muy thaien ska jag skynda mig hem, ta en dusch, klä på mig och möta upp André och dom andra för att kika på när Freja uppträder. Min tjeja ♥ en stjärna!

7 Responses to “Muy Thai”

Leave a Reply

  • (will not be published)