MENU

Angelica Blick

9:53 | March 9, 2016

SPRINGTIME

UNCATEGORIZED 2
summerblick9summerblick10summerblick8

 

THREE SPRING/SUMMER LOOKS OF 2015

 

Ah, I have never craved so much for swedish summer now! Yes, I do travel a lot and I’m so happy about that – but nothing can compare to swedish summer ( when it’s good haha ). Why can’t spring come now ? I wanna wear sandals, light colors and a thin jacket. Should I go out in the forest and scream like Ronia the robber’s daughter? A spring scream! Then it might come..

_______________________________

Åh, har nog aldrig cravat svensk sommar som nu! Ja, jag reser en del och de är jag fett glad för – men inget är som svensk sommar ( när den är bra haha ). Kan inte våren börja komma nu iaf? Jag vill ha på mig sandaler, ljusa färger och tunna jackor. Borde jag gå ut i skogen och skrika som Ronja Rövardotter? Ett vårskrik! Då kanske den kommer..

24 Responses to “SPRINGTIME”

Leave a Reply

  • (will not be published)