MENU

Angelica Blick

18:21 | March 12, 2016

BAD TO THE BONE

LOOK OF THE DAY
badbone_ablick1badbone_ablick9
JACKET FROM THE RAGGED PRIEST

 

This jacket is everything! How cool is it?! I’m happy I managed to order one before they got sold out. I can’t wait to wear it for a bit warmer days!
I’ll show you the entire outfit tomorrow. Tonight we are going bowling! I haven’t done that for .. years?! At least not for 2 years. I don’t know if I’m that good at it, but at least it’s fun and that’s all that matters :) It’s me and the boys tonight. Happy saturday babes!

___________________________________________

Den här jackan alltså! Hur cool är den inte?! Jag är sjukt glad att jag hann klicka hem en innan dom tog slut. Längtar att få bära den i lite varmare tider! Jag ska visa er hela looken imorgon. Ikväll ska vi bowla! Har inte gjort det på flera.. år?! Iallafall inte de senaste 2. Vet inte om jag är så värst bra på de, men de är iallafall kul :) de är allt som räknas! Det är jag och grabbarna ikväll. Ha en fin lördag babes!

19 Responses to “BAD TO THE BONE”

Leave a Reply

  • (will not be published)