MENU

Angelica Blick

11:05 | March 22, 2016

MAGICAL SUNSETS

TRAVEL
ablick_la3ablick_la1

 

MAGICAL SUNSETS & WARM NIGHTS

 

Woke up a while ago and I’ve been drinking my coffee answering some emails :) I had some meetings booked today but we had to move them to another day, so now I’m just gonna sit and work on my laptop again – as I said, there is a lot of things happening so I need to plan all the stuff. Guess what? I’m going to Linköping on the 9th of April to hold a lecture on Elsas hus. Wiie! It’s my first time and I’m a bit scared haha, but I think it will be fine :) would be awesome if you came! I’ll remind you when it’s getting closer!

_____________________________________________

Vaknade för en stund sen och har druckit kaffe och svarat på mail :) Hade lite möten inbokade men var tvungen att flytta på dom till en annan dag. Ska sitta vid laptopen idag igen och jobba – som jag sa, de är en hel del som händer nu så vi behöver planera allt osv. Gissa vad? Jag ska komma till Linköping den 9:e April för att hålla i en föreläsning på Elsas hus. Wiie! Ska bli kul, men har aldrig gjort de innan så är lite nervös. Men de ska nog gå bra hoppas jag :) vore superkul om ni kunde komma! Ska påminna er om de när de börjar närma sig!

22 Responses to “MAGICAL SUNSETS”

  • angelicablick on

   Dom kommer, glömmer alltid. Är ju sjuk nu så borde kanske ta och svara på dom nu när jag ändå måste ta de lugnt! kram

   Reply
  • angelicablick on

   Yes they are :) they are just from a street when we were walking to a restaurant! I think that the beach or a rooftop is a nice view to watch the sunset! hugs xx

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)