MENU

Angelica Blick

11:14 | April 12, 2016

JACK’S WIFE FREDA

TIPS & ADVICES,TRAVEL
BLICK-FREIDANYC2BLICK-FREIDANYC4BLICK-FREIDANYC5BLICK-FREIDANYC3

 

JACK’S WIFE FREDA

 

Okey, food in every post lately haha! But that’s kind of the only thing I took photos of in NYC haha. This is also a really good breakfast/brunch place in NYC :) Their food is amaze-balls! I woke up at 8 this morning and I’ve been working on my laptop since. Now i’m gonna meet up with Rasmus and enjoy the sun for a while with a coffee before we’re gonna shoot some looks. I’m so excited for thursday!! PALM SPRINGS HERE WE COME!

_____________________________________

Okej, nu är de fan mat i varje inlägg här haha! Men de var typ de enda jag fotade när vi var i NYC haha. Det här stället är iaf också fett bra frukost/brunch ställe i NYC :) Maten där är amaze-balls! Vaknade runt 8 imorse och har suttit och jobbat en del på laptopen. Jag ska möta upp Rasmus om ett tag och dricka kaffe i solen innan vi ska fota lite looks. Är så pepp inför torsdag!! PALM SPRINGS HERE WE COME!

30 Responses to “JACK’S WIFE FREDA”

  1. Zelda on

    Kan du inte förklara hur du fotograferar samt redigerar dina “vardagsbilder”? Eller finns redan ett sådant inlägg som man fortfarande kan se? :)

    Kraaaaam

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)