MENU

Angelica Blick

8:43 | April 19, 2016

3 SNAPSHOTS

FESTIVAL LIFE,TRAVEL
coachella_ablick2coachella_ablick3coachella_ablick1

 

3 COACHELLA SNAPSHOTS / MORE TO COME

Some photos from Coachella! More to come. We weren’t allowed to bring our big cameras in to the festival so I brought a smaller one that I’ve borrowed in the last minute from SONY ( Thank you guys – you saved my ass haha!) just for this weekend. I’m in LA now with André. I’m so, so tired. I need so much sleep after this wild weekend haha! So tolk to you in a few hours ♥

________________________________________

Lite bilder från Coachella! Mer kommer. Vi var ju inte tillåtna att ta med systemkameror in på festivalen så jag tog med en liten kamera istället som jag i sista sekund fick låna av SONY ( TACK! Ni rädda mig) bara för den här helgen. Nu är jag i LA med André. Jag är så, så trött. Måste sova så mycket efter den helgen haha! hörs om en liten stund♥

19 Responses to “3 SNAPSHOTS”

Leave a Reply

  • (will not be published)