MENU

Angelica Blick

20:58 | April 20, 2016

COACHELLA INSTA

FESTIVAL LIFE,TRAVEL
coachella_hellaweekendblick1

 

COACHELLA THROUGH MY PHONE
@ANGELICABLICK

 

AHHH, I just wanna do it all over again – now! If I had tickets i would go there this weekend before Mexico for sure. Would have been a blast!
I’ve been sunbathing on the rooftop for an hour this morning and now I’m getting some work done. I haven’t been good answering my emails these days.. SORRY FOR THAT! I’m trying to sort them out … there is a lot haha. Tonight André is taking me to Nobu and I’m so happy about that! I’ve always wanted to go there and eat :) any recommendations on what to eat there?

__________________________________________________

AHHH, jag vill bah göra om allt igen – nu! Om jag hade biljetter så skulle jag lätt kört igen nu innan Mexicoa. Hade varit så kul!

Nu har jag legat och solat på taket en timma och kom precis ner för att få lite jobb gjort. Har inte alls varit så bra på att svara på mail dessa dagar.. SORRY HÖRRNI! Jag försöker styra upp allt nu.. de är en hel del mail haha. Ikväll ska André ta med mig till Nobu och jag är så jäkla glad för de! Jag har ju alltid velat käka där så de ska bli askul :) nått speciellt man verkligen borde käka där som ni tycker?

20 Responses to “COACHELLA INSTA”

  1. Sofia on

    Är du och Sara Montazami vänner? Såg att ni hade kommenterat varandras insta förrut :) Tack för en inspirerande blogg ❤️

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)