MENU

Angelica Blick

8:44 | May 4, 2016

ROOFTOP VIEW

LOOK OF THE DAY,TRAVEL
sunset_angelicablick1sunset_angelicablick2

 

SUNSET IN LA / CREDIT&ADLINKS:
_JACKET FROM ADIDAS, HERE_JEANS FROM MONKI, HERE_TOP FROM H&M_

 

Good morning from a sunny Stockholm! I woke up pretty early today actually – all by myself! Not from the alarm! That has never happened before haha.. Well, I’m drinking my coffee right now while answering my emails. Need to do some errands today and then hit the gyyyym! FINALLY!!!!

________________________________________

God morgon från ett soligt Stockholm! Vaknade rätt tidigt imorse – helt själv! Inte av alarmet! Händer ju aldrig liksom.. men men, sitter och dricker mitt kaffe nu och svarar på mail. Har en del saker att utföra idag och sen ska jag till gymmet! ÄNTLIGEN!!!!

 

16 Responses to “ROOFTOP VIEW”

Leave a Reply

  • (will not be published)