MENU

Angelica Blick

14:11 | May 16, 2016

WORK WORK WORK WORK

UNCATEGORIZED 2
DAY_ANGELICABLICK19DAY_ANGELICABLICK81SNEAKERS FROM NIKE/ TOP FROM RIRIXRIVERISLAND
TROUSERS FROM JUNKYARD, HERE / CAP FROM NIKE, HERE
(adlinks)

 

DAY_ANGELICABLICK21


LIPPENCIL FROM URBAN DECAY / LIPSTICK FROM URBAN DECAY
MAC STROBE LIGHT / HIGHLIGHTER BRUSH

 

FROM MY MORNING / WORK-MODE LOOK

 

Hi everyone! Monday again and a new week :) Can’t believe that it’s time for Marbella in less than a week. Going there on sunday with Filippa for 1 week of bootcamp with Fightbox! Well, I need to start packing asap. I know how I work when it comes to packing and I’ve told you that before.. I actually need to pack outfit by outfit cause otherwise I end up packing all my shit. haha! Woke up around 09 this morning and since then I’ve just been working from my laptop. Meeting up with Rasmus soon to shoot some looks! The weather isn’t really on our side right now, but hopefully it’ll get better :)

_________________________________________

Hej på er! Mondag igen och ny vecka :) Kan inte fatta att de är dags för Marbella om mindre än 1 vecka. Ska ju dit med Filippa för en veckas bootcamp med Fightbox! Men men, måste se till att börja packa snart. Jag vet hur jag blir när jag ska packa och de vet ni med haha. Jag måste packa outfit var för sig för annars packar jag ner all min skit som jag har. Haha! Aja, vaknade iaf runt 09 imorse och sen dess har jag suttit och jobbat vid datorn. Ska alldeles straxt möta upp Rasmus för att fota lite! Vädret är sisådär men de kanske ändrar sig sen, hoppas de :)

22 Responses to “WORK WORK WORK WORK”

    • angelicablick on

      Ibland reser jag ju med jobb ( kampanjplåtningar osv ) men utäver de så sprarar jag alla mina pengar på just resor – de är de jag vill lägga mina pengar på :) kram

      Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)