MENU

Angelica Blick

17:03 | May 25, 2016

WORKOUT: CIRCUIT TRAINING

UNCATEGORIZED 2

CIRCUIT TRAINING

Here´s the final episode of my workout with Mårten Nylén in collab with Lindahls Kvarg! It´s been so much fun and in this episode we tried circuit training. Mårten showed me a couple of easy exercises which makes your workout to something fun, I love getting tips frome someone professional! I hope you´ve enjoyed this, because I really did! If you want to read more, click here! ♥

———————————————–

Nu kommer det sista avsnittet av min träning med Mårten Nylén tillsammans med Lindahls Kvarg! Det har varit så kul och i det här avsnittet körde vi cirkelträning. Mårten visade lite enkla övningar som gör träningen till en rolig grej, det är ju fett kul att få tips på bra övningar från någon som kan! Jag hoppas verkligen ni gillat detta, jag har verkligen tyckt att det varit tokroligt iallafall! Vill ni läsa mer så kan ni kika in här! ♥

-In collab with Lindahls Kvarg

4 Responses to “WORKOUT: CIRCUIT TRAINING”

Leave a Reply

  • (will not be published)