MENU

Angelica Blick

8:03 | June 3, 2016

MARBELLA INSTA

TRAVEL
Marbella instagram

 

@ANGELICABLICK

 

Some snaps from my insta when we where in Marbella :) such a wonderful trip! Good job Fightbox and Björn Borg! Just woke here and now I’m having some breakfast before I need to pack my bags. I have a busy schedule today before it’s time to take the train to Gothenburg. Talk to you in a while!

________________________________________

Lite bilder fån min insta från när vi var i Marbella :) en sjukt härlig resa! Bra jobbat Fightbox och Björn Borg! Vaknade nyss här hemma och ska snart käka frukost innan jag behöver packa min väska. Jag har en stressig dag framför mig innan tåget går till GBG. Vi hörs om en liten stund!

10 Responses to “MARBELLA INSTA”

Leave a Reply

  • (will not be published)