MENU

Angelica Blick

18:40 | June 19, 2016

PINK WALLS

LOOK OF THE DAY
ASOS TOPASOS TOPPHILLIP LIMPHILLIP LIMASOS TOPPHILLIP LIMPHILLIP LIMPHILLIP LIM

 

PHOTOS BY RASMUS LINDAHL / EDIT BY ME – CONTAIN ADLINKS:
_TOP FROM ASOS, SIMILAR HERE_SKIRT OLD FROM H&M_SHOES FROM ASOS, SIMILAR HERE_
_HAT FROM ASOS, SIMILAR HERE_BAG FROM PHILLIP LIM_

 

Color splash! I love these cute pink walls. I just had to match them with my pink bag from Phillip Lim :) Well well, now I’m done with work for today and now me and André are just going to spend time together and have our “date-night” :) First up is dinner and then maybe a movie at the cinema or at home! I hope you all will enjoy your sunday ♥

________________________________________

Massa färg! Älskar dom här fina rosa väggarna. Var såklart tvungen att matcha dom med min rosa väska från Phillip Lim :) Aja, nu är jag klar med jobb för dagen och ska bara umgås med André och ha vår “date-night” :) först ska vi käka middag och sen får de bli bio eller kolla film hemma! Hoppas att ni alla får en fin söndag ♥

44 Responses to “PINK WALLS”

  1. Malin on

    Alltid så underbara, vackra bilder! Älskar även att du alltid är så grym på att fånga ljuset på rätt sätt, och motljuset :) har sett dessa underbara rosa väggar på andra bloggar med, dör för att få veta var jag kan hitta denna location? :)

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)