MENU

Angelica Blick

11:56 | July 15, 2016

TOUCHDOWN BIARRITZ

TRAVEL
BiarritzBiarritzBiarritzHeteroclitoBiarritzbiarritz8

 

BIARRITZ DINNER / FRANCE NATIONAL DAY

 

So the evening started so good with dinner and wine with a view! We met up with our friends at Surfakademin ( that we are here to work with)  over at the beach and then drank beer, talked and celebrated the national day. Then we heard the news about this terrible thing in Nice :( it’s just awful. Where is the world going? I got a lot of texts asking me if I where ok cause not everyone new that we are in Biarritz, but somewhere in France. So sad about what happened and my heart goes out to Nice ♥

____________________________________________

Så kvällen började helt underbart med middag och vin framför världens utsikt! Sen mötte vi upp våra vänner från Surfakademin ( som vi är här med) på stranden och drack öl, snackade och firade nationaldagen. Sen fick vi höra om de hemska som hänt i Nice :( så sjukt hemskt. Vart är världen påväg? Jag fick en del sms där folk ville kolla om jag var okej för alla visste inte att de var just Biarritz vi skulle till, men någonstans i Frankrike. Så sjukt ledsamt alltihop och mitt hjärta går ut till Nice ♥

-In collab with Surfakademin

23 Responses to “TOUCHDOWN BIARRITZ”

 1. La Bijoux Bella | by mia on

  Beautiful photos of the sun getting ready to set. I know and heard of the Nice, France tragedy. There’s just no amount of words to describe the pain and hatred that have been displayed on France soil, especially on our National Bastille Day. Merci for mentioning this in your post! :)

  La Bijoux Bella | by mia

  Reply
 2. Denise on

  Ja hemskt mina föräldrar är i nice klarade sig oskadda som tur e but still!!! Och en liten fråga…Vart e jeansen ifrån?ha det gött!!

  Reply
 3. Julie on

  You look so pretty in these pictures! I wish you very great days in Biarritz. Enjoy this beautiful place of earth! And have fun surfing of course!😍😊

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)