MENU

Angelica Blick

16:29 | July 20, 2016

SAN SEBASTIAN

UNCATEGORIZED 2
San sebastianSan sebastianSan sebastianSan sebastianSan sebastianSan sebastianSan sebastianSanSebastian_2San sebastianSan sebastianSan sebastianSan sebastian

 

DAYTRIP TO SAN SEBASTIAN

 

Okey, so this is the place I told you about that are ranked top 5 with the best food in the world! JUST LOOK AT THIS PLACE!! It’s like a dream, I can tell you that :) have any of you been there? I wanna go back to both Biarritz and San Sebastian. And the best part is that you can fly directly to Biarritz from sweden. That makes it so much easier!

____________________________________________

Okej, så de är de här stället jag snackade om som är rankat som topp 5:e bästa ställena i världen när de kommer till mat! MEN KOLLA PÅ DETTA VACKRA STÄLLE!! De är en ren dröm, de kan jag säga er :) Har någon av er varit där? Jag vill åka tillbaka till både Biarritz och San Sebastian. Och de bästa är att man kan flyga direktflyg till Biarritz från sverige. De gör de hela lite enklare!

9 Responses to “SAN SEBASTIAN”

  1. Ellen on

    Åh, båda ställena är ju bara underbara. Jag har vart där några gånger, och de har ju en extra plats i hjärtat. Så fina bilder!

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)